0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

Cinta Sesungguhnya | Telefilem – gempakmovie

Di klinik psikiatri, Dr. Azlina nasihatkan Farisha yang dia perlu teruskan treatment tetapi Farisha membantah dan bertegas mengatakan yang dia sudah sihat. Farisha sudah beberapa tahun menjalani rawatan di bawah pantauan Dr. Azlina, dan kini berada pada fasa stabil, namun masih memerlukan pantauan berterusan di fasa relapse prevention. Dr. Azlina bimbang dengan kedegilan Farisha yang tidak mahu lagi dipantau. Farisha tidak boleh terima apabila Dr. Azlina kata penyakitnya mungkin boleh berulang sedangkan dia yakin yang dia sudah benar-benar pulih. Namun, Dr. Azlina tetap ingatkan Farisha supaya tidak cuai makan ubat.
Farisha keluar dari klinik Dr. Azlina dengan wajah sebal. Dia secara tak sengaja bertembung dan terlanggar Razlan yang Razlan baru sampai di pintu klinik untuk berjumpa dengan Dr. Azlina. Razlan cuba berikan senyuman namun Farisha buat tak tahu dan terus berlalu. Razlan sedikit blur. Dia terus masuk ke bilik Dr. Azlina untuk berjumpa dengan kekasihnya itu.

Tonton episod penuh di :
http://www.tonton.com.my
https://www.youtube.com/user/TV3MALAY…


Gempakmovie.comGempakmovie.com

Views: 71

Genre: Uncategorized