0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

Dosa Siapa | Telefilem – gempakmovie

Pelakon : Rozita Che Wan, Sabrina Ali, Bae Rameshan, Zamarul Hisham, Bell Ngasri
Penulis Skrip: Farhana Fauri
Pengarah : Murali Abdullah

Faridah dan Halimah adalah adik-bradik yang sangat rapat dahulunya namun semenjak Faridah berkahwin dengan ahli perniagaan yang berjaya dan menetap di bandar, hubungan mereka kian renggang. Faridah juga mula meletakkan jurang perbezaan antara mereka memandangkan Halimah hanya berkahwin dengan lelaki yang membuat kerja kampong. Namun begitu, Halimah tidak pernah sekali membenci adiknya malah rajin menjenguk adiknya di bandar walau dilayan dingin oleh adiknya. Faridah dan Halimah, masing-masing mempunyai anak perempuan, Sabrina dan Marisa, namun perbezaan terus ketara apabila Sabrina berjaya melanjutkan pelajaran ke luar Negara manakala Marisa hanya belajar setakat SPM dan bekerja kilang. Sabrina yang sudah 3 bulan pulangdari luar negeri hanya menghabiskan masa di kelab dengan berhibur.
Satu hari Halimah datang ke rumah Faridah, namun Faridah yang sedang runsing dengan masalah butiknya telah melepaskan marah kepada Halimah.

Tonton episod penuh di:
http://www.tonton.com.my

Langgan Youtube kami:
► TV3: https://bit.ly/2u3wcJV
► TV9: https://bit.ly/2ML14If
► DS: https://bit.ly/2KuVyXd

Ikuti Instagram kami:
► TV3: https://www.instagram.com/tv3malaysia/
► TV9: https://www.instagram.com/tv9malaysia/
► DS: https://www.instagram.com/dramasangat/
► ST: https://www.instagram.com/senangterhi…


Gempakmovie.comGempakmovie.com

Views: 57

Genre: Uncategorized