0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

Lagu Untuk Suri (2020) | Telefilem – gempakmovie

Menceritakan konflik cinta tiga segi antara dua adik beradik, Suri dan Sara dengan seorang penyanyi yang sedang meningkat naik iaitu Johan Abhar. Suri mendapati Sara sering ponteng sekolah dan tidak mahu belajar. Sara anak bongsu yang selalu dipersalahkan oleh keluarga kerana pelajarannya yang merosot dan tidak minat belajar manakala Suri pula seorang anak yang bijak dan sentiasa dipuji. Oleh kerana hubungan dua adik beradik ini tidak begitu akrab, mereka selalu berselisihan faham.
Sara ialah peminat setia kepada Johan Abhar yang mempunyai cita-cita untuk menjadi seorang penyanyi yang terkenal. Namun, cita-cita Johan dilarang oleh ayahnya yang mengandaikan ia hanyalah angan-angan kosong. Abhar tidak yakin dengan kehebatan anaknya dan sering memperlekehkan bakat Johan.
Suri mendapati Sara lebih gemarkan muzik dan taksub kepda Johan yang menyebabkan Sara tidak minat belajar. Suri ingin menyiasat apa yang sebenarnya Sara lakukan, sehinggalah Suri bertemu dengan Johan.

Tonton episod penuh di :
http://www.tonton.com.my
https://www.youtube.com/user/TV3MALAY…


Gempakmovie.comGempakmovie.com

Views: 18

Genre: Uncategorized